Détail de l’offre

Rental Agent / Sales Assistant - Antwerpen

Localisation :  Anvers (Belgique)
Contrat :  CDI
Référence :  EXPANV.18
PETIT FORESTIER,

Petit Forestier is een familiale onderneming, opgericht in 1907. Onze visie rond multiproducten en verhuur van koeloplossingen heeft ons de onweerlegbare Europese marktleider gemaakt.
De groep telt iets meer dan 3 500 medewerkers, een vloot van 47 869 voertuigen, 33 542 koelmeubelen en nog eens 1 796 koelcontainers.
Met een aanwezigheid van bijna 20 jaar in België en mee aan de basis van het internationaal gebeuren in deze Franse groep, is de Belgische tak de trendsetter binnen de groep.

Onze kracht zit hem, naast in ons netwerk en expertise, vooral in onze bedrijfscultuur die menselijkheid en engagement vooropstelt. Het zijn waarden die onze identiteit vormen en de drive vormen voor onze medewerkers om dagelijks aan de hoge eisen van ons cliënteel te voldoen.

Meer dan een functie, bieden wij je een carrièreplan. Wij geloven ten stelligste in interne promotie en zullen je alle kansen bieden om je competenties uit te bouwen en zo een lange toekomst in onze firma tegemoet te gaan.

Kom ons filiaal Antwerpen (Beveren-Waas) versterken, we zoeken een


RENTAL AGENT / SALES ASSISTANT

Als Rental Agent bij Petit Forestier word je ingezet in ons kantoor. Je bent hét aanspreekpunt van het kantoor waar je de klanten te woord staat face2face, via telefoon en e-mail. Je gaat hierbij steeds klantgericht te werk en bent zo verantwoordelijk voor de verhuur van onze producten, dit van A tot Z. Volgende taken zal je onder andere dagelijks moeten uitvoeren:
Jouw takenpakket is uitgebreid en gevarieerd. Zo maak je o.a. afspraken met de klant voor de correcte levering of afhaling van de producten, plan je met de werkplaats de onderhoudswerkzaamheden op de verhuurde vloot op een proactieve wijze, maak je offertes op voor de korte termijn huur en verzorg je de administratieve afhandeling van de aanvragen. Verder zie je dat je tijdig alle info bekomt om te factureren, hiervoor heb je eveneens een intensief klantencontact.
Je zal dus constant in contact staan met de eigen werkplaats, leveranciers en vooral klanten.
WIJ ZOEKEN:

In eerste instantie is het belangrijk dat je een flinke dosis commerciële feeling heeft. Je deinst er niet voor terug om zelf initiatief te nemen, bent vlot in omgang en werkt graag in team. Om te zorgen dat iedereen je begrijpt spreek je vloeiend Nederlands en Frans, een basiskennis Engels is ook altijd handig bij internationale contacten.
De job heeft ook heel wat administratieve taken, dus zoeken we ook iemand die nauwkeurig en administratief sterk is.
Omdat we met bestelwagens werken en het handig kan zijn dat je zelf een wagen aflevert is een rijbewijs noodzakelijk. Heb je verder nog enige affiniteit met techniek, dan is dit mooi meegenomen.
WIJ BIEDEN JOU :

Wij bieden je een voltijds contract aan. Je wordt tewerkgesteld in een boeiende sector en de werkdagen zitten vol variatie en uitdagingen. Je wordt tewerkgesteld in een tof team en op termijn kunnen er groeimogelijkheden zijn binnen Petit Forestier. We voorzien een marktconform loonpakket met onder andere maaltijdcheques.

De functie is onmiddellijk beschikbaar.

Retour Je postule

Vous pouvez postuler sur le site Internet ou alors nous envoyer votre CV et lettre de motivation
en précisant la référence à :

Petit Forestier
Service Recrutement
11, route de Tremblay
93420 Villepinte
Accès
direct