Détail de l’offre

Üzemeltetési felelős

Localisation :  BUDAPEST
Contrat :  CDI
Référence :  EXP99-18
A PETIT FORESTIER egy 1907-ben alapított családi vállalkozás, amely szakértelmünknek köszönhetően a különböző hűtő berendezések és járművek bérbeadásában lehetővé tette számunkra, hogy európai vezetővé váljunk ezen a területen.

- 670 millió Euro bevétel,
- 4100 munkatárs,
- 275 kirendeltség 19 országban.
Erőnk a hálózatunkban és szakértelmünkben rejlik, illetve a vállalati-, emberi-, és a munkatársakat bevonó kultúránkban. Értékeink alapját képezik cégünk identitásának.

A Petit Forestier fő céljai közé tartoznak a következők: megerősíteni jelenlétét és jelenlegi pozícióját a nemzetközi piacokon, új piacok meghódítása és stratégiai szerep vállalása az új technológiákban és a környezetvédelem fejlesztésében.

Jöjjön és erősítse budapesti csapatunkat. Keresünk egy :

NŐ/FÉRFI

A kirendeltség igazgatójának közvetlen felelőssége alatt az elvégzendő feladatok a következők:

Könnyű haszongépjárművek, teherautók, félpótkocsik, konténerek mozgásának követése és optimizálása a partnerek elvárásainak megfelelően. A rendelkezésre álló vagy szerződésből visszaérkező gépjárművek beazonosítása és átcsoportosítása, kilométernyílvántartások kiküldése a partnerek felé és azok vezetése (számlázásához). Kötelező vizsgák betervezi, végigkövetése, végrehajtása, a jármű dokumentumainak és műszaki dokumentációjának adminisztratív frissítése valamint a kötelező nyilvántartásba vétel (műszaki vizsgáztatás, ATP, szivárgásvizsgálat, egészségügyi ellenőrzés, honósítás stb…). Káresemények kezelése, nyomonkövetése és megküldése a francia központunknak.

Állandó kapcsolatban áll a műhellyel, ütemezi a karbantartásokat, javításokat. Műhelyvezetővel egyezetetve leadja az anyagrendeléseket, végigköveti azokat az érkezésig és kapcsolatot tart a beszállítókkal.

Heti karbantartási riportokat készít és kezel és elküldi azokat a partnereknek.

ELVÁRÁSOK:
Logisztikai és szállítmányozási minimum felsőfokú képzés. 3-5 év azonos munkaterületen szerzett szakmai tapasztalat. B típusú vezetői engedély elvárás. Informatikai ismeretek (Microsoft Office: Word, Excel ismerete). Francia vagy angol nyelvtudás előny.

MUNKAVISZONY TIPUSA :
Határozatlan idejű szerződés
Retour Je postule

Vous pouvez postuler sur le site Internet ou alors nous envoyer votre CV et lettre de motivation
en précisant la référence à :

Petit Forestier
Service Recrutement
11, route de Tremblay
93420 Villepinte
Accès
direct