Détail de l’offre

BUSINESS DEVELOPER (M/V) - ANTWERPEN (België / Linkeroever)

Localisation :  Anvers
Contrat :  CDI
Référence :  CT99-19
PETIT FORESTIER is de Europese marktleider in de verhuur van koeltechnische apparatuur. Het werd opgericht in 1907 en heeft door zijn familiegeschiedenis een eigenheid op de markt, waardoor het steeds groeiende cijfers kan laten zien:
- 716 miljoen € zakencijfer,
- 4 100 medewerkers,
- 275 vestigingen verspreid over 22 landen.

Het heeft een sterke cultuur ontwikkeld, gedragen door de medewerkers, waarin mensen en waarden centraal staan.
De uitdagingen voor Petit Forestier zijn cruciaal: de internationale expansie verderzetten, de huidige posities versterken door nieuwe markten te veroveren en innovatief zijn met het oog op de technologische en ecologische veranderingen van morgen.

Voor onze vestiging in ANTWERPEN (België / Linkeroever) zoeken wij een:
BUSINESS DEVELOPER (M/V)

Uw missie:

Als Business Developer legt u als een geboren hunter en netwerker intensief contacten met diverse bedrijven voor de verschillende diensten die Petit Forestier aanbiedt, zoals verhuur van koelvoertuigen, -containers en -meubelen op korte, middellange en lange termijn (renting). In jouw zelfstandige en verantwoordelijke rol ga je proactief op zoek naar nieuwe klanten en bouw je je eigen portefeuille op en uit. Je rapporteert aan de Sales Manager Vlaanderen.
Uw regio:
Uw regio bevindt zich pal in de gouden driehoek (Antwerpen-Brussel-Gent) en loopt verder over Limburg en de Kempen. Je zorgt dat de Petit Forestier filialen van Antwerpen en Hasselt volop groeien.
Wij zoeken:
U beschikt over een afgeronde bacheloropleiding, bij voorkeur commerciële, dan wel technische richting, aangevuld met relevante kennis. Je bent een starter of bezit enige ervaring op het gebied van truckverkoop en/of –leasing dan wel heb je een bovengemiddelde interesse in en/of affiniteit met voedingsbedrijven, bedrijfsvoertuigen, last mile delivery, etc.... Bovendien bezit je een no-nonsense approach in combinatie met uitstekende communicatieve vaardigheden. U onderscheid zich door uw sterke onderhandeling skills en uw vermogen om steeds klantgerichte maatwerkoplossingen voor te stellen. Als geen ander weet U uw potentiële klanten te overtuigen van de uitstekende totaalservice van Petit Forestier. Een hands-on mentaliteit zorgt ervoor dat U proactief zaken in beweging zet. Dankzij uw resultaatgerichtheid en doorzettingsvermogen weet U snel successen te boeken. U draagt klanttevredenheid en –klantgerichtheid hoog in het vaandel. Uiteraard is Nederlands uw moedertaal. Gezien het internationale karakter van de groep beschik U over een voldoende vaardigheid van de Franse taal.

Wij bieden:

Bij Petit Forestier komt U terecht bij een succesvolle, snelgroeiende internationale en familiale organisatie met een uniek concept. Daarnaast krijgt U een geweldige kans om Petit Forestier in de markt te zetten. Verder wordt een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden geboden, waaronder een prima salaris en een bedrijfswagen. Ook worden mogelijkheden aangeboden U verder te kunnen ontwikkelen via gerichte opleidingen en trainingen.
Retour Je postule

Vous pouvez postuler sur le site Internet ou alors nous envoyer votre CV et lettre de motivation
en précisant la référence à :

Petit Forestier
Service Recrutement
11, route de Tremblay
93420 Villepinte
Accès
direct